مقاله یک بخش طولانی از نوشته ای است که پایان نامه یا تحقیقی را تشکیل می دهد. کلمه ی مقاله بر گرفته از کلمهی لاتین “exagium” است که به معنای ارائه ی یک مورد است.هنگام نوشتن یک مقاله، شما در حال ساخت مورد و مساله ای جهت ارزیابی نقطه نظرات شخصی،تجزیه و تحلیل ،تفسیر و یا نشان دادن مجموعه ای از حقایق و روش ها هستید.
مقالات به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند:
اما همه ی انواع مقالات ، هدف مشترکی را دنبال می کند که آن هم ارائه ی یک موضوع برای خواننده است.در نتیجه ی همه ی مقالات نه تنها بر روی صحت واقعیت ها و حقایق موجود ،بلکه بر روی انتخاب ، ارزیابی انتقادی، سازمان و معرفی این حقایق نیز تکیه می کنند.
ارزش یک مقاله بر مبنای میزان تاثیر آن بر مقالات بعدی تعیین می شود. عامل تاثیر impact factor که معمولا به صورت IF نشان داده می شود، حاصل نسبت تعداد استنادها به تعداد مقالات چاپ شده در ۲ سال قبل است که معرف این تاثیر است. در واقع عامل تاثیر یک شاخص کمی است که میزان مراجعه در سال های بعد به مقاله را نشان می دهد. به بیان ساده تر IF بیانگر آن است که به طور متوسط، هرمقاله منتشر شده در یک مجله چند بار مورد ارجاع قرار گرفته است.ایمپکت فاکتور به وسیله Eugene Garfield بیانگذار موسسه تامسون ISI که بخشی از تامسون رویترز است در دهه ۱۹۶۰ بنیان گذاری شد. ایمپکت فاکتور مجلات هر ساله برای مجلاتی که در لیست مجلات تامسون رویترز قرار دارند تعیین می شود. در پایان هر سال، مجله های تحت پوشش فهرست نویسی ISI که در فهرست وبگاه علم Web of Science=WOB قرار گرفته اند، ارزیابی می شوند. این موسسه هر سال در ماه ژوئن (ماه ۶ میلادی) ایمپکت فاکتورهای مجلات در سال قبل رادرگزارشات ارجاع مجله یا Journal Citation Reports,JCR، منتشر می کند. این ضریب، نه برای مقاله یا نویسنده، بلکه برای مجله محاسبه می شود. شاخص Impact factor به شما کمک می کند که ارزیابی مناسبی از ژورنال بویژه هنگامی که با ژورنالهایی در زمینه یا رشته مشابه مقایسه میشود داشته باشید.
JCR خلاصه شده عبارت گزارشات استنادی مجله Journal Citation Reports است. این پایگاه داده ای هر ساله برای مجلات دارای ضریب تاثیر Impact Factor مجلات و ژورنال های نمایه شده در ISI گزارش می شود.
یکی از دغدغههای اصلی دانشجویان، بهویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی، همواره نحوهی دسترسی و خواندن مقالات علمی معتبر بوده است. زیرا دانشجویان برای تمامی وظایفی که در طول عمر آکادمیک خود با آن مواجه هستند، از انجام یک تحقیق علمی گرفته، تا خواندن مقالات مرتبط با یک سیلابس درسی، تا نگارش و چاپ مقاله علمی در کنفرانسها یا ژورنالهای داخلی یا بینالمللی تا در نهایت انتخاب موضوع و نوشتن پایاننامه در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکتری، دانشجویان و محققین نیازمند انتخاب موضوع مناسب تحقیق هستند و قدم نخست انتخاب موضوع تحقیق بهمنظور انجام مناسب تمامی اقدامات ذکر شده، جستجو و یافتن مقالات علمی معتبر میباشد. ما در این پست قصد معرفی ۳ موتور قدرتمند جستجوی مقالات آکادمیک را برای استفادهی صحیح تمامی دانشجویان و پژوهشگران را داری:
شرکت “پژوهش باما”، فعالیت های خود را از سال ۱۳۹۶ به عنوان شرکتی پژوهش محور آغاز کرده است. فعالیت های این مجموعه در حوزه های نانوفناوری، نانوفناوری پزشکی، فنی و مهندسی و علوم پایه است. از جمله محصولات تولیدی در این شرکت تولید انواع نانوذرات فلزی، غیر فلزی، کامپوزیت، پوسته – هسته به شکل پودری و کلوئیدی، انواع نانوالیاف معدنی، پلیمری، کامپوزیت، پوسته – هسته، هیبرید و توخالی، تهیه کوانتوم دات کربنی می باشد. همچنین انجام مشاوره های تحقیقاتی به پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا)، برگزاری کارگاه های تخصصی از دیگر فعالیت های این مجموعه بوده است.
از اهداف کلان این مجموعه دستیابی به محصولات کاربردی در حوزه های پزشکی (تهیه نانوداروها از ترکیبات گیاهی، ترمیم و بازسازی بافت های آسیب دیده) و محیط زیست (طراحی سنسورها و جاذب های آلاینده های سمی) می باشد که بخشی از حوزه های تحقیقاتی این مجموعه تاکنون که منتج به تولید محصول نهایی شده است به شرح ذیل می باشد:
• انجام پژوهش های بنیادی – کاربردی در زمینه تثبیت و پایدارسازی زیست مولکول ها (پروتئین، آنتی بادی، DNA، RNA و ترکیبات دارویی)،
• انجام پژوهش های بنیادی – کاربردی در زمینه استفاده از گیاهان دارویی در تهیه انواع نانو داروها، زخم پوش ها و نانوآنتی بیوتیک ها،
• انجام پژوهش های بنیادی – کاربردی در زمینه تصفیه پساب های صنعتی
• سنتز نانوداروها و محصولات پزشکی بر پایه نانوفن آوری،
• سنتز انواع نانوذرات و نانوالیاف به منظور استفاده در صنایع مختلف.
تهران، بلوار فردوس، سازمان برنامه جنوبی، بیستم مرکزی، ساختمان یاس، شماره 12
تمام حقوق محفوظ و متعلق به گروه پژوهش با ما است.